O firma romaneasca va opera noi zboruri de la Suceava la Bucuresti si la Constanta

news

Air Connect, o firma de transport aerian, infiintata anul trecut, a anuntat ca din 27 martie va opera cate cinci zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti Suceava si retur, la ore diferite de zborurile Tarom, ia in perioada estivala va avea un zbor pe saptamana la Constanta, scrie Obiectiv de Suceava.

Lansarea oficiala a avut loc la Camera de Comert si Industrie Suceava. „Este un lucru de care ma bucur. Asteptam de mult o implicare a Cmerei de Comert care, in general, este destuld e discreta. (…) In perioada urmatoare, cred ca daca vrem sa reusim lucrul acesta il putem face doar impreuna, adica atat mediul de afaceri, cat si administratia. Prin urmare, consider extrem de inspirata alegerea acestui loc pentru a anunta un nou zbor, a anunta venirea unei noi companii, a unui nou operator pe aeroportul din Suceava”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Niculai Barba.

Intrebati de ce doar o singura frecventa pe saptamana in aceasta vara catre Constanta, cei de la Air Connect au raspuns ca analiza lor in privinta alegerii de rute spre Bucuresti si spre Constanta s-a bazat si pe un istoric al datelor existente, dar si pe o abordare precauta intrucat este preferabil ca fie o singura cursa si sa fie semnale ca ar fi necesara suplimentarea ulterioara decat sa fie puse cinci curse pe saptamana catre si dinspre Constanta si sa fie avioanele goale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: