O fosta asistenta a lui Donald Trump sustine ca Rudy Giuliani nu a participat fizic la insurectia din 6 ianuarie fiindca tocmai o agresa sexual pe ea

externe

Cassidy Hutchinson, acuzatii, agresiune sexuala, Rudy Giuliani

Cassidy Hutchinson a lucrat ca principala asistenta a sefului de cabinet al lui Donald Trump, Mark Meadows, si a devenit in cele din urma un martor-vedeta pentru comisia de ancheta din Camera Reprezentantilor din 6 ianuarie. In noua sa carte, Enough, Hutchinson il acuza pe Giuliani ca ar fi pipait-o chiar inainte de discursul lui Trump din 6 ianuarie, care a dus la rebeliunea incheiata cu luarea cu asalt a Congresului american de catre un grup de fanatici trumpisti.

Intr-un fragment din carte, Hutchinson descrie cum astepta intr-un cort de tip marchiza la Ellipse, chiar inainte ca Trump sa se adreseze alegatorilor care aveau sa se transforme in cele din urma intr-o gloata furioasa. Ea spune ca Giuliani s-a apropiat de ea „ca un lup care se apropia de prada sa”.

„Rudy mi-a infasurat un brat in jurul corpului, inchizand spatiul care ne despartea. Simt cum teancul lui de documente ma apasa in spate. Imi cobor ochii si ii vad mana lui libera cum se intinde spre tivul sacoului meu”, scrie Hutchinson.”’Apropo’, spune el, pipaind tesatura, ‘imi place la nebunie geaca asta de piele pe tine’. Mana lui se strecoara sub blazerul meu, apoi sub fusta mea”.

„Ii simt degetele lui inghetate urcand pe coapsa mea”, continua ea. „Isi inclina barbia in sus. Albul ochilor lui pare icteric.” Cand Hutchinson s-a uitat la John Eastman, un alt avocat al lui Trump, implorandu-i ajutor din priviri, acesta nu a facut decat sa „[ii arunce] un zambet lasciv”.

Giuliani a negat relatarea lui Hutchinson si a acuzat-o ca a impartasit-o acum „ca parte a campaniei de marketing pentru viitoarea sa lansare de carte”. ”Aceasta este o minciuna dezgustatoare impotriva primarului Rudy Giuliani – un om a carui distinsa cariera in serviciul public include doborarea Mafiei, curatarea orasului New York si consolarea natiunii dupa 11 septembrie”, a declarat consilierul politic al lui Giuliani intr-o declaratie, legand in mod ciudat comportamentul lui Giuliani de raspunsul sau la atacul de la 11 septembrie.

S-ar parea ca Giuliani se inspira din comportamentul fostului sau sef, Donald Trump, care a acuzat-o pe scriitoarea E. Jean Carroll ca a declarat ca a violat-o doar pentru a-si promova cartea de memorii. Un judecator a decis la inceputul acestei luni ca Trump este raspunzator pentru defaimare din cauza acelor comentarii si ca ii datoreaza lui Carroll despagubiri banesti.

Presupusul comportament dezgustator al lui Giuliani nu ar trebui sa vina ca o surpriza. Si o fosta asociata a lui l-a dat in judecata in luna mai pentru un comportament si mai respingator.

Noelle Dunphy l-a acuzat pe Giuliani ca i-a promis ca ii va plati un salariu anual de 1 milion de dolari, dar in schimb a violat-o si a abuzat-o sexual pe parcursul a doi ani. Femeia sustine ca Giuliani era in mod constant beat, vorbea deschis despre incercarea de a rasturna alegerile din 2020 si chiar complota sa vanda gratieri prezidentiale, impreuna cu Donald Trump, la pretul de 2 milioane de dolari fiecare.

In august, avocatul lui Dunphy a depus transcrieri ale inregistrarilor facute de ea in 2019 care arata cat de dezgustator era Giuliani. In mai multe conversatii diferite, Giuliani i-a facut comentarii agresiv de lascive si posesive lui Dunphy, spunandu-i la un moment dat: „Vreau sa te detin, in mod oficial”.

El a spus ca i se „intareste” cand se gandeste la ea si la cat de inteligenta este, desi, in mod normal, „nu m-as gandi niciodata la o fata care este inteligenta. Daca mi-ai spune ca o fata este desteapta, de multe ori m-as gandi ca o asemenea fata nu are cum sa fie si atractiva sexual”.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: