O imagine cat o mie de cuvinte: Nicu Gheara-Mazare-Dragnea-Fortaleza

news

O imagine postata pe unul dintre conturile de socializare ale lui Nicu Gheara confirma legaturile presedintelui partidului de guvernamant din Romania, Liviu Dragnea, cu lumea interlopa. Gheara este considerat a fi unul dintre cei mai de temut lideri ai interlopilor romani.

Imaginea a fost preluata pe Facebook de jurnalista Sorina Matei, care comenteaza acid: „Ceva imemorial si totusi vesnic verde. Daddy’s Brasil Fortaleza di Cosa Nostra”. Fortaleza (Brazilia) este destinatia de vacanta preferata a lui Liviu Dragnea. Wikipedia scrie ca Nicu Gheara (la mijloc) „a fost asociat deseori cu lumea traficantilor de droguri”.

mazare

Fortaleza apare intr-o deja celebra investigatie de presa realizata de Rise Project privind afacerile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea. Jurnalistii dezvaluie legaturile lui Liviu Dragnea cu mai multi oameni de afaceri, printre care se disting cei care au preluat compania Tel Drum, care si-au investit banii in Brazilia, chiar in locurile in care seful PSD isi petrece vacantele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: