„O jigodie, un tradator”. PSD-istul care l-a inregistrat pe Tutuianu este pe cale de a fi identificat. Se ascut cutitele

politica

Vicepresedintele PSD Dambovita, Ionut Banica, anunta ca presedintele organizatiei, Adrian Tutuianu, este puternic sustinut de colegii sai de partid din judet. El l-a catalogat „jigodie” si „tradator” pe cel care l-a inregistrat pe Tutuianu cand ii ataca pe o parte dintre membrii guvernului si pe Liviu Dragnea.

„Toti primarii au semnat o scrisoare de sustinere a presedintelui Adrian Tutuianu si vreau sa va spun ca este un act serios, noi chiar il sustinem pe domnul presedinte, suntem alaturi de dumnealui pana la capat… Eu discut cu mai multi primari, suntem colegi, nu am auzit un primar care sa faca alta discutie in afara de sustinerea presedintelui Adrian Tutuianu. Suntem alaturi de presedintele Adrian Tutuianu si il sustinem pana la capat, indiferent care va fi mersul… (…) Daca nu se va tine cont de scrisoarea noastra de sustinere, vom actiona si noi in consecinta. Suntem alaturi de domnul presedinte si vom ramane alaturi de dumnealui… Eu am fost la sedinta respectiva, din pacate am avut printre noi un om fara caracter, o jigodie, un tradator… Nu se poate ca o parte dintre noi sa se vaite ca avem un presedinte care ia decizii intr-un cerc restrans sau discretionare, iar in momentul in care discuta probleme adevarate sa-l inregistrezi. (…) Este dovada faptului ca presedintele Tutuianu ne consulta pe probleme destul de delicate, probleme care s-au discutat acolo, dar din pacate a fost acolo si un om fara caracter, un om care doar asta stie sa faca, sa inregistreze si sa umble cu inregistrari pe aici si pe la Bucuresti. Nu va faceti griji, mai devreme sau mai tarziu, va fi identificat… Sunt sigur de asta, dar nu putem sa intram intr-o paranoia… Cand va fi identificat personajul respectiv sigur isi va ocupa locul care il merita. (…) As mai avea ceva de completat… Niciodata, dar niciodata, presedintele Adrian Tutuianu nu a discutat despre vreo plecare din partid, ba dimpotriva, a spus intotdeauna ca ramanem in partid… Ramanem in partid si vom fi alaturi de presedintele Adrian Tutuianu”, a declarat Ionut Banica pentru Gazeta Dambovitei.

Banica este si primar al comunei Corbii Mari.

Un alt primar din Dambovita, Marian Tachianu, afirma ca Tutuianu va fi primit in organizatia sa daca Dragnea il va da afara din partid.

„Nu stim cati tradatori or fi, unul, doi, trei… Poate, la nivel de tara avem o scoala de tradatori. (…) Stam si ne uitam cum castigam alegeri, cum muncim noi, cei de jos, din 2012 tot castigam si aducem voturi. Pai degeaba le aducem daca alianta USL n-a durat decat 1 an de zile, daca acum, scoatem majoritate si se fac 2 ani de cand avem aceste guverne PSD – ALDE si ne trezim ca niste interese ale unora primeaza fara niciun fel de treaba cu munca noastra. (…) Acest domn Codrin Stefanescu minte cand spune ca multi primari din Dambovita nu-l mai sustin pe Adrian Tutuianu si sunt in contradictie cu el. De unde le scoate, nu stiu. Si, vedeti dumneavoastra, aceasta opinie televizata, mediatizata peste tot, se intinde la nivel de tara si cei din tara, din pacate, nu stiu adevarul adevarat. Avem asemenea elemente in partid, la nivel central, care ne fac mai mult rau decat bine. (…) Eu spun ca nu se va intampla nimic la CEX. Daca au capul pe umeri n-ar trebui sa se intample nimic. Daca-l exclud, vom ramane in PSD in continuare si vom lua si noi masuri. O sa-l primesc eu in Organizatia de la Branistea. Asa e obiceiul la noi in partid, in politica romaneasca: cei mici sa aleaga si cei mari sa dea jos. Noi il punem, ei il dau jos si asa mai departe. Putem sa facem altceva? Ca nici nu ne putem duce la Kiseleff cu jalba-n bat, sa strigam ‘Jos, Codrin Stefanescu!’”, afirma Tachianu.

Dragnea intentioneaza sa organizeze doua sedinte CEX in perioada urmatoare, prima dintre ele fiind dedicata reglarii conturilor cu Adrian Tutuianu si Gabriela Firea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: