O jurnalista acuza: Romania TV a furat un interviu cu Florian Coldea. Filmarile au disparut din arhiva Antena 3

news

Jurnalista Anca Gradinaru acuza postul Romania TV ca a furat un interviu cu Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, pe care ea l-a realizat in urma sapte ani. „Jalnic si dezgustator”, concluzioneaza jurnalista.

„Mi s-a intamplat o mizerie. In 2009, am facut un scurt interviu cu generalul Florian Coldea pentru un documentar. S-a numit ‘Cand Serviciile angajeaza’ si a fost facut pentru Antena 3, pentru emisiunea Reporter Special. Documentarul nu a fost urcat niciodata pe youtube sau in alta parte pe net, promo in schimb, da. In aceasta seara am constatat ca promo nu mai exista pe nicaieri, nici macar pe blogul meu. In schimb, un fragment din interviul cu generalul Coldea a aparut in aceasta seara pe Romania TV. Nu stiu cum e posibil asa ceva. Drepturile de autor ii apartineau Antenei 3. Jalnic si dezgustator.

P.S Interviul e furat, nu se precizeaza sursa, nici autorul. Si inca ceva: se pare ca filmarile brute pentru acest documentar au disparut din arhiva Antenei. Asta pentru tinerii jurnalisti, sa stie. Un jurnalist, cand convinge pe cineva sa-i acorde un interviu, in cazul de fata a fost munca de convingere, nu gluma, devine si el responsabil de ceea ce se intampla cu interviul, desi la noi, cedarea drepturilor echivaleaza cu control zero”, a scris Anca Gradinaru pe Facebook.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a anuntat joi ca Florian Coldea este suspendat din functie ca urmare a „dezvaluirilor” facute de Sebastian Ghita pe postul Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: