O mai tineti minte pe Steluta Cataniciu? Deputata traseista a trecut la un nou partid, este acum oficial in tabara puscariasului Voiculescu

politica

PPUSL, partid fondat si controlat de Dan Voiculescu, anunta ca deputatul Steluta Cataniciu a trecut in randurile sale. Cataniciu a mai fost in trecut la PNL si ALDE.

Deputatul clujean Steluta Cataniciu va conduce filiala municipiului Bucuresti a PPUSL, anunta partidul intr-un comunicat de presa transmis redactiei. Astfel, PPUSL a ajuns sa detina sapte parlamentari: Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu, Dorel Caprar, Andrei Gerea, Eugen Durbaca si senatorul Teodor Melescanu.

„Alaturi de colegii mei umanisti, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat in trecut, imi doresc sa aducem o contributie semnificativa, prin initiative legislative si proiecte concrete, prin care sa raspundem la cat mai multe dintre nevoile romanilor. Am gasit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reala pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toti romanii”, a declarat Steluta Cataniciu, citata de comunicatul PPUSL.

Mai mult despre:

Comentarii: