O mama si-a gasit copilul dupa 16 ani de cand acesta a disparut in tsunamiul care a lovit Sri Lanka

externe

Un baiat disparut in timpul tsunamiului mortal care a lovit Sri Lanka in 2004 a fost descoperit de mama sa dupa o cercetare de mai multi ani in partea de est a tarii, a precizat marti politia, potrivit DPA, citata de Agerpres.

Baiatul, identificat drept Akram Rizkhan, avea cinci ani cand tsunamiul a lovit Karativu, satul in care acesta locuia, la 367 de kilometri de capitala tarii, pe 26 decembrie.

Copilul a fost mai intai internat intr-un spital din regiune, dupa care a fost adoptat de o familie, a precizat Abusaly Siddi, mama baiatului.

”Mi-am cautat fiul timp de mai multi ani, dar nu am putut da de el – am facut apel la presedinte si am solicitat ajutorul politiei”, le-a spus Amali jurnalistilor dupa ce si-a regasit copilul.

In cele din urma, a fost informata ca fiul sau a fost adoptat si a luat legatura cu familia adoptiva. Dupa realizarea unui test ADN, mama si fiul s-au reunit.

Tsunamiul a dus la moartea a 38.000 de persoane si a provocat daune severe satelor de coasta din provinciile estice, sudice si vestice.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: