O mana spala pe alta. Cum o rasplateste premierul Dancila pe Sandra Stoicescu dupa emisiunea elogioasa de la Antena 3 – Video

news

Premierul Dancila participa vineri la un eveniment intitulat “Wine & Street Food Forum” care este organizat de Alessandra Stoicescu. In urma cu doar o saptamana, Stoicescu a realizat o emisiunea extrem de laudativa la adresa Vioricai Dancila. 

„Participare la ‘Wine & Street Food Forum’ in cadrul ‘Wine & Street Food Festival’, moderat de Alessandra Stoicescu, director executiv INTACT MEDIA GROUP”, se anunta in programul oficial de vineri al premierului Dancila, care este postat pe pagina de internet al Guvernului.

Astfel de evenimente sunt sustinute financiar de sponsori, firme cu activitati in domeniul respectiv, iar prezenta unui invitat de talia premierului Romaniei atrage beneficii consistente, financiare si de imagine, pentru organizatori. In acest caz este vorba de Alessandra Stoicescu, care pe langa activitatea de la Antena 3 se ocupa si de actiuni de Public Relations.

In urma cu o saptamana, Stoicescu a realizat o emisiune extrem de elogioasa la adresa lui Dancila. Dupa ce a laudat-o insistent pe premier, Stoicescu a invitat-o in studio si pe actrita Manuela Harabor pentru a-i aduce si ea omagii lui Dancila. „Sunt impresionata, pentru prima data dupa 20 de ani am fost primita la Guvern de catre un om. Si nu spun prim-ministru, ci un om care a empatizat cu noi. Este un inceput fantastic pentru ca impreuna cu echipa dumneaei, in primul rand il felicit pe domnul ministru de Finante Teodorovici care a rezolvat in 48 de ore o prima problema, aceea cu formularele. Este prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani. Pentru mine este un lucru fantastic, este un dar de la Dumnezeu”, a spus Harabor, in timp ce Dancila zambea satisfacuta.

Iata si alte secvente din emisiune:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: