„O mare si nescuzabila rusine”. Serban Nicolae, atac fulminant la adresa lui Ciolacu dupa umilinta din Parlament

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae, reprezentant al aripii dure din PSD, lanseaza un atac dur la adresa lui Ciolacu dupa infrangerea de la motiunea de cenzura.

„O mare si nescuzabila rusine”, a scris Serban Nicolae pe Facebook.

Pe 5 iulie, Ciolacu anunta hotarat la Antena 3 ca PSD va depune motiune de cenzura si ca aceasta „va trece 100%”.

„Vom depune o motiune de cenzura si aceasta motiune de cenzura va trece. 100% va trece”, a declarat Ciolacu. El mentiona ca o prima forma a textului motiunii a fost schitata de senatorul Serban Nicolae.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la sedinta in care urma sa se dezbata si sa se voteze motiunea de cenzura, iar daca s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strans 250 de optiuni „pentru” motiune.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a intamplat cu cele 250 de voturi pe care spunea saptamana trecuta ca le va aduna la motiunea de cenzura, Ciolacu a spus: „Astazi nu au fost. Dupa cum ati vazut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe motiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus ca. daca se va da vot pe motiune. vom avea 250 de voturi. Astazi nu s-a dat un vot pe motiune”.

Ciolacu a mentionat ca PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptarii motiunii de cenzura si a incercat sa creeze o majoritate.

„Nu s-a facut cvorumul, nu s-a votat motiunea de cenzura”, a afirmat el.

Liderul PSD a mai spus ca in maximum doua zile se va reuni Comitetul Politic National al partidului si se va lua o decizie politica in legatura cu pasii ce trebuie urmati pe tema motiunii de cenzura, care nu a putut fi dezbatuta si votata luni din lipsa de cvorum, adaugand ca motiunea nu va fi retrasa.

„Sunt discutii, pentru ca deja s-a terminat o sesiune extroardinara, intram in sesiune ordinara, avem dreptul constitutional de a depune o motiune de cenzura sau de a vota aceasta motiune”, a declarat Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: