O mie de pensionari PSD sunt trimisi gratuit de Firea in vacanta in Grecia. Costurile sunt suportate de la bugetul Capitalei

actualitate

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, ofera 1.000 de excursii gratuite in Grecia, la Paralia – Katerini, pentru persoane peste 50 de ani, care au venit lunar sub 1.900 lei, potrivit unui anunt de pe site-ul institutiei. Mai multe publicatii noteaza ca modul in care sunt selectati participantii in favorizeaza pe membrii PSD.

„Inscrierile pentru ocuparea celor 1.000 de locuri au inceput chiar de astazi, iar principala regula de selectie este primul venit, primul servit. Sansele sunt, insa, inegale deoarece organizatorii au facut eforturi reduse pentru a mediatiza organizarea excursiilor, informatia circuland doar pe filiera de partid, ca sa ajunga la cine trebuie”, noteaza recorder.ro.

Excursiile poarta numele de ”tabara cultural-educativa”, iar participantii beneficiaza de:

– transport dus-intors cu autocarul Bucuresti (Arena Nationala) – Grecia (Hotel localitatea Paralia-Katerini) si retur;
– cazare in camera cu 2 paturi, pentru 7 nopti;
– masa (mic dejun-pranz-cina) pentru 7 zile;
– excursie turistica pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic;
– excursie turistica pentru vizitarea obiectivelor turistice din Metora cu ghid turistic;
– petrecere culturala tematica “Seara Greceasca”;
– petrecere culturala tematica “Seara Romaneasca”;
– activitati recreative.

Firma care a castigat contractul pentru organizarea excursiilor este TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL S.R.L, iar valoarea estimata este de 1,75 milioane lei fara TVA, precizeaza hotnews.ro.

„Primaria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, organizeaza prima editie a Taberei Cultural-Educative in Grecia, GRATUIT pentru seniorii bucuresteni, in perioada 24 august-28 octombrie 2018! Punem la dispozitie 1000 de locuri, repartizate pe serii de minim 50 de persoane, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, pe principiul „primului venit”, indeplinind conditiile din regulamentul afisat pe site. Inscrierile pentru primele 3 serii se fac la sediul nostru provizoriu din Strada Constantin Mille nr 10, in fiecare zi, de luni pana joi, intre orele 10:00-16:00, incepand de astazi!

(…) Primarul General al Capitalei, doamna Gabriela Firea, sprijina derularea proiectelor pentru seniorii bucuresteni, care sa incurajeze imbatranirea activa, considerand ca acestia merita ‘respect si consideratie, pentru ca au creat in anii pe care acum ii poarta pe umerii lor, oameni si lumi’!”, a postat Alexandra Dobre, directoarea centrului, pe pagina de Facebook.

Dobre a fost consiliera a fostului ministru Gabriel Oprea.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: