O noua agresiune SEXUALA in Austria. I-a rapit copilul la piscina pentru a o atrage in intuneric

externe

O noua agresiune sexuala comisa de migranti a avut loc in Austria. O femeie a fost molestata intr-o piscina din  Klagenfurt, dupa ce atacatorul i-a rapit copilul.

Barbatul, despre care femeia a spus ca nu stia limba germana, a incercat sa discute cu ea, in timp ce aceasta se afla la piscina cu fiul ei. Dupa ce i-a refuzat avansurile, barbatul a plecat inapoi in bazin de unde l-a luat pe baiat pe umar, fugind cu acesta spre un spatiu amenajat ca o grota intunecoasa, noteaza The Local.

Mama a intrat in panica si a alergat dupa el, moment in care barbatul a lasat copilul la o parte si a inceput s-o pipaie, i-a bagat mana in costumul de baie, in zonele intime.  Atacatorul, despre care politia crede ca este un strain, a parasit piscina la scurt timp dupa ce femeia a reusit sa scape impreuna cu fiul sau de patru ani.

„Atacatorul are aproximativ 50 de ani, fiind, cu siguranta, strain, pentru ca nu cunostea limba germana”, a spus politia locala. Barbatul a fost descris ca avand „pielea inchisa la culoare”, o inaltime de 1.85 m, bine facut si cu ochi caprui.

Acesta nu a fost singurul atac comis de migranti. Politia austriaca a confirmat astazi ca o fetita de 7 ani a fost molestata de un afgan, solicitant de azil. Incidentul a avut loc tot intr-o piscina publica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: