Categories: externe

O noua BATAIE generala intre refugiati. Raniti, dupa o cearta din cauza ISLAMULUI

Mai multe persoane au fost ranite sambata noaptea intr-o altercatie in care au fost implicate circa 200 de persoane intr-o tabara de refugiati din zona localitatii Leimen, in sud-vestul Germaniei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Politia a intervenit initial cu un numar redus de agenti, care cand au vazut amploarea incaierarii au fost nevoiti sa ceara intariri.

Autoritatile presupun ca la originea conflictului s-ar afla o discutie pe teme religioase intre refugiatii musulmani, unii acuzandu-i pe altii pentru consumul de alcool, interzis de religia musulmana.

Dar nu este primul incident de acest fel survenit in taberele de refugiati din Germania. In luna decembrie, intr-o tabara din orasul Konstanz, o disputa intre un afgan si un albanez a degenerat intr-o bataie colectiva dupa ce acestora li s-au alaturat alti conationali. Un alt eveniment similar a fost provocat de distrugerea unui exemplar al Coranului.

Politia germana avertizeaza ca riscul unor conflicte in taberele de migranti supraaglomerate este foarte ridicat, iar adesea o mica neintelegere intre doi migranti se transforma rapid intr-un conflict intre grupuri etnice sau religioase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

48 de minute ago

„Oscarurile Washingtonului”. Iohannis va fi premiat in SUA pentru „conducerea exemplara a Romaniei si pentru rolul sau de lider transatlantic si european”

Consiliul Atlantic il va onora in acest an pe presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, cu…

29 de minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

16 minute ago

BEC a acceptat noua candidati pentru functia de primar al Capitalei. Printre acestia sunt Sosoaca, Firea si Piedone

Noua candidati intra in cursa electorala pentru a obtine pe 9 iunie fotoliul de primar…

23 de minute ago

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

2 ore ago