O noua campanie comunista a PSD: Speculantii care fura poporul

opinii

Victor Ponta a pus la cale o noua campanie de imagine prin care sa-si dovedeasca grija fata de popor. O campanie populista in care sunt utilizate toate instrumentele propagandei comuniste.

PSD nu se dezminte de sorgintea comunista. La fel ca in anii ’50, reteta este foarte simpla: se identifica un dusman al poporului, cineva care neaparat are legatura cu nevoile de baza ale poporului, se incepe apoi o campanie isterica prin organele de propaganda impotriva banditilor care fura poporul, iar in final apar autoritatile in chip de salvatori. Asa a functionat si in perioda lui Ceausescu, impotriva sefilor de aprozare si alimentari, tot asa in perioada lui Nastase, cand dusmani ai poporului erau taranii de prin piete, haituiti de prefectii PSD-ului pentru ca aveau preturi nejustificate.

Acum, comunistii PSD au pus ochii pe hipermarketuri. Prada perfecta: straini care cauta sa se imbogateasca pe spinarea romanilor. Rolul Scanteii din anii ’50 l-a preluat B1 TV, cea mai noua trompeta din orchestra proguvernamentala, care a demarat o campanie nevricoasa fata de pretinse scumpiri in ajunul scaderii TVA la alimente. Cum era preconizat, tatucul poporului de la Palatul Victoria s-a sesizat imediat, si iata alaiul de politruci ai guvernului luand cu asalt marile magazine pentru a face ordine si disciplina. Neaparat cu televiziunile dupa ei.

La fel ca in cazul comunistilor, propaganda este vitala pentru PSD. Propaganda este menita sa acopere coruptia conducatorilor, incompetenta autoritatilor, impostura oficialilor, saracia oamenilor. Propaganda creeaza false teme, pentru ca liderii sa apara apoi in chip de salvatori. Este cea mai mizerabila forma de manipulare, insa PSD nu are niciun fel de scrupule.

Cu riscul de a fi vazuti ca o tara inapoiata, pusa pe hartuit capitalistii lacomi, tatucul din capul guvernului face tot ce ii sta in putinta pentru a mai stoarce putina dragoste netarmurita din partea poporului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: