politica

O noua captura de pomina a PNL. A luat si un primar PSD-ist dancilist care avea treaba cu etnia lui Iohannis: „Vrem un presedinte roman, de etnia noastra”

Primarul comunei Bethausen (Timis), Ioan Lihoni, a trecut de la PSD la PNL, anunta presa locala. Lihoni si-a adus numerosi apropiati, anul trecut, la un miting PSD de sustinere a Vioricai Dancila care sustineau ca „Iohannis nu este roman”.

”Nu trec la PNL, pentru ca mi-ar fi teama ca nu castig alegerile, ci pentru ca sunt profund dezamagit de modul in care investitiile pe care voiam sa le dezvolt pe raza comunei au fost sprijinite de partidul din care inca fac parte in ultimii patru ani. Eu am fost ales primar de dreapta in 2008 si am castigat candidand pe listele PNTCD-ului. Dupa aceea, in 2012, cand domnul Titu Bojin a ajuns la sefia Consiliului Judetean Timis, am trecut la PSD, pentru ca dansul era din zona si stiam ca va fi alaturi de locuitorii comunei Bethausen. In ultima vreme, ai nostri ne-au cam dat la o parte”, a declarat Lihoni pentru Redesteptarea.

Anul trecut, Lihoni a venit la Timisoara cu mai multi pesedisti din comuna pentru a participa la un miting de sustinere a Vioricai Dancila.

“Vrem un presedinte roman, de etnia noastra. Suntem singura tara din lume care avem presedinte de alta nationalitate decat a noastra. El nu poate sa cante noi suntem romani, ca nu e roman. Numele il tradeaza. Si neamul”, spunea fratele primarului din Bethausen la mitingul din toamna lui 2019, de la Timisoara, potrivit unei inregistrari video publicate de adevarul.ro.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: ioan lihoni

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

2 ore ago

Vantul impinge incendiul din Canada departe de orasul petrolier Fort McMurray

Vanturile favorabile vor indeparta incendiul puternic de vegetatie de orasul canadian cu nisipuri bituminoase Fort…

3 ore ago

Experiment Airbus: Aeronava jumatate avion, jumatate elicopter

Airbus Helicopters a prezentat, miercuri o aeronava experimentala, jumatate avion si jumatate elicopter, in cautarea…

3 ore ago

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

2 ore ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

5 ore ago