O noua dezvaluire exploziva despre afacerile lui Liviu Dragnea, „primul socialist al tarii” – Cum a vanat proprietati, animale si putere

news

Liviu Dragnea a vanat proprietati, animale si putere. Camarazi de arme i-au fost prietenii din facultate si subordonatii din PSD. Primii i-au cumparat o padure care a trecut pe la fiul sau si s-a intors la gruparea Tel Drum, cu tot cu cerbi si mistreti, iar colegii de partid i-au obtinut zeci de mii de hectare de codri si pasuni in Teleorman si Olt. Nu i-au oprit nici legea, nici regulile, arata RISE Project.

O asociatie infiintata de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor ’90 a fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vanatoare intinse pe zeci de mii hectare in doua judete. Dupa aproape 20 de ani, timp in care tranzactiile cu terenuri au fost derulate de interpusii sefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari, arata o investigatie RISE Project.

„RISE Project a documentat intreaga operatiune, de la semnatura initiala a lui Dragnea pana la aparitia fiului in afacere.

Prietenii lui Liviu Dragnea au cumparat o padure de 260 de hectare in Teleorman. Apoi, padurea a fost transformata in complex privat de vanatoare si, pana anul trecut, a fost in proprietatea firmei lui Valentin Dragnea.

S-a intors inapoi la apropiatii tatalui. Cand nu conduce tara, presedintele PSD se relaxeaza aici, impuscand animale, umar la umar cu acolitii sai politici. Apropiatii lui Dragnea gestioneaza acum fonduri de vanatatoare de zeci de mii de hectare in doua judete”, se arata in investigatia ce poate fi citita integral AICI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: