O noua diversiune halucinanta lansata de presa PSD: Platforma lui Ciolos este gazduita pe serverul lui Soros

politica

Presa apropiata de PSD a lansat o noua diversiune. Mai multe site-uri aflate in sfera de influenta a PSD sustin ca platforma „Romania 100” este gazduita in „reteaua lui George Soros”. 

Publicata initial de sursazilei.ro, informatia a fost apoi rostogolita de stiripesurse.ro, un site apropiat de PSD si Victor Ponta.

„Serverul pe care este gazduit site-ul ro100.ro este detinut de compania GoDaddy.com LLC, inregistrata in Delaware (SUA). Actionarul majoritar al acestei companii este fondul de investitii Kohlberg Kravis Roberts &Co. (cunoscut si drept KKR), la care actionar majoritar este miliardarul Henry R. Kravis. Henry Kravis este cunoscut pentru investitiile pe care le-a realizat alaturi de miliardarul George Soros”, scrie stiripesurse.ro, detinut de Iosif Buble, fost jurnalist Antena 3, a carui sotie, Diana Tusa, va candida pe listele PSD.

Cei care au rostogolit aceasta informatie nu au mentionat si faptul ca GoDaddy.com gazduieste nu mai putin de 61 de milioane de site-uri din intreaga lume si are peste 13 milioane de clienti. GoDaddy.com este cel mai mare furnizor de astfel de servicii din lume. Mai multe detalii despre GoDaddy.com sunt aici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: