O noua executie in PSD. Iordache anunta ca Victor Ponta este exclus din PSD

politica

Deputatul PSD Florin Iordache anunta ca fostul premier PSD Victor Ponta va fi exclus din PSD ca urmare a faptului ca a acceptat sa fie secretar general al Guvernului Grindeanu.

”Se aplica automat decizia Comitetului Executiv conform careia cei care accepta functii in guvernul Grindeanu sunt exclusi din PSD”, a declarat Florin Iordache.

Purtatorul de cuvant al PSD a intarit aceste afirmatii.

„Decizia Comitetului Executiv National al PSD este indubitabila, este clara, este cristal ca apa de izvor: cine participa sau cine va face parte din acest guvern, pe care noi, in momentul de fata, prin retragerea sprijinului politic, il declaram ilegitim va fi exclus din PSD. Regulile sunt reguli pentru toata lumea, nu doar pentru unii si pentru altii nu. Victor Ponta, in momentul in care a luat aceasta decizie si a facut acest pas, fiind constient perfect si bine informat despre decizia CExN, si-a asumat aceasta chestiune”, a precizat Adrian Dobre.

Purtatorul de cuvant al PSD a afirmat ca excluderea lui Victor Ponta din partid ar putea avea loc intr-o reuniune ulterioara a CExN.

„Ne asteptam ca aceasta discutie va fi ridicata in urmatoarele Comitete executive ale Partidului Social Democrat”, a spus el.

Intrebat daca in situatia lui Ponta mai pot fi si alti membri PSD care accepta sa fie alaturi de Sorin Grindeanu, Adrian Dobre a declarat: „Orice membru al PSD care va participa in acest guvern, care este ilegitim, respectiv nu are sprijinul nostru politic in acest moment, va fi supus discutiei privind excluderea din PSD”.

Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicata vineri in Monitorul Oficial.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: