O noua forma de protest in Piata Victoriei. O trupa rock a cantat in fata Guvernului: „Iubim justitia”. Jandarmilor nu le-a placut – Video

news

Un nou protest, vineri, in fata sediului Guvernului. De data aceasta in Piata Victoriei s-a aflat trupa Alex & The Fat Penguins.

Trupa si-a adus aparatura de amplificare a sunetului si a cantat doar o piesa. Jandarmii au fost foarte nervosi, sustinand ca trupa nu are autorizatie. Au intervenit si agebnti de la Politia Rutiera care au cerut o multime de acte soferului dubei care a transportat instrumentele.

Jandarmii i-au legitimat apoi pe toti membrii trupei. Protestatarii #rezist le-au spus jandarmilor ca astfel de manifestari artistice nu au nevoie de aprobare.

„In jurul orei 15.30, in Piata Victoriei, in pastila centrala au aparut 25 de persoane care participa la activitatile de protest organizate in zona, insotiti de membrii unei formatii rock pretinzand ca filmeaza un videoclip. Jandarmii le-au adus la cunostinta tuturor persoanelor ca activitatea lor necesita o aprobare prealabila si i-au rugat sa mearga sa obtina aceasta aprobare. Persoanele nu s-au conformat. Noua persoane au fost legitimate, din care una sanctionata pentru participarea la o adunare publica nedeclarata, cu amenda in valoare de 1.500 lei”, se arata intr-un raspuns al Jandermieriei, la solicitarea Mediafax.

Solistul trupei a declarat, dupa ce a cantat piesa, ca a dorit sa transmita un „mesaj de pace”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: