O noua intoxicare lansata de Dana Grecu la Antena 3. Replica civilizata a fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu

news

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, dezminte informatia difuzata de Dana Grecu intr-o emisiune la Antena 3 conform careia ar fi incasat o „carca de bani” ca membru in Consiliul de Administratie al Eximbank.

„Mi se spune ca doamna Dana Grecu ar fi spus despre mine ca am fost membru in CA al EximBank si ca am incasat o carca de bani de la aceasta companie.

Nu stiu daca se voia a fi o calomnie, o simpla minciuna sau pur si simplu cineva a dezinformat-o pe doamna Grecu.

Asta pentru ca NU:
– nu am fost membru in CA*
– nu am incasat asadar niciodata niciun cent de la EximBank.

Apreciez insa ca Antena 3 verifica cine sunt membri in Consiliilor de Administratie ale companiilor de stat din tara noastra si ii incurajez (pe ei si pe altii) sa fie cat mai scrupulosi. Este si acolo mult de ranit. Mult.

*am fost selectat in urma unei proceduri competitive dar am renuntat inainte de a fi intervievat&aprobat de BNR pentru ca am mers la MS. Lucru anuntat si public.

PS Daca as fi mers in CA al EximBank, as fi fost singurul membru ne-executiv cu experienta relevanta in… banci”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Voiculescu are o experienta de peste 10 ani in consultanta financiara la Viena, unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration – si in activitati caritabile in domeniul sanatatii in Romania.

Vlad Voiculescu este membru al GlobalShapers @World Economic Forum, dar si al organizatiei americane ASPEN Romania, un influent grup progresist care este in cea mai mare parte finantat de fundatii celebre, precum Carnegie Corporation, The Rockefeller Brothers Fund, The Gates Foundation, The Lumina Foundation sau The Ford Foundation, filiala din Romania fiind infiintata de Mircea Geoana.

La Viena a administrat proiecte internationale de finantare a infrastructurii de sanatate, dar si in domeniile energie si transporturi, lucrand la una dintre cele mai mari banci din lume Erste Group Bank AG, in pozitia de vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura. Este vicepresedintele uneia dintre cele mai mari organizatii europene de pacienti European Cancer Patient Coalition, cu sediul la Bruxelles. Este, de asemenea, unul dintre cei opt membri ai grupului pentru drepturile pacientilor din cadrul European Society of Medical Oncology.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: