O noua numire care scandalizeaza. Secretara unei comune din Sibiu a primit o functie de prim rang

politica

Guvernul Tudose l-a schimbat, joi, din functie pe prefectul Sibiului, Lucian Radu, care era in fucntie de numai cateva luni, din martie. El a fost inlocuit cu Adela Muntean, secretar al Primariei Rosia.

Adela Muntean este secretar al Primariei Rosia, iar la alegerile de anul trecut a candidat din partea PSD pentru functia de primar al comunei Rosia, informeaza Turnul Sfatului. Adela – Maria Muntean ocupa functia de secretar al Primariei Rosia din 2011, pana in 2010 fiind consilier juridic in cadrul Directiei generale pentru asistenta sociala si protectia copilului.

Potrivit celei mai recente declaratii de avere completata de Adela Muntean, aceasta detine patru terenuri extravilane in suprafata de aproximativ 15.000 de mp, aflate pe teritoriul satului Sibiel. In aceeasi declaratie mai apare un autoturism Peugeot, fabricat in 2003, si un tractor UTB produs in 1991.

Lucian Radu, cel pe care il inlocuieste Adela Muntean, a fost instalat in functia de prefect al Sibiului in luna martie a acestui an.

In urma cu o saptamana, Guvernul Mihai Tudose a schimbat si subprefectul, la Sibiu. In locul Olimpiei Prislopean a fost numit Horatiu Marin, presedinte interimar la PSD Sibiu.

Comentariile sibienilor pe forumurile presei locale:

„E un trend la Dragnea sa puna pe functii mari secretarele comunale. Imi aminteste de perioada anilor 50 cand doar cei de la talpa tarii erau buni pentru condus…”.

„Promovarea de non valori..dar obediente si supuse…BRAVO. Vremuri triste”.

„Sigur are studii, realizari si e competenta. Indrazneste sa crezi in Romania!”

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: