O noua provocare. Diplomat american, ARESTAT la Moscova

externe

Ambasada Statelor Unite din Moscova verifica informatiile potrivit carora un diplomat american ar fi fost arestat dupa ce a condus sub influenta alcoolului in capitala rusa, a anuntat un purtator de cuvant al institutiei.

Deocamdata nu putem confirma aceasta informatie, dar o verificam. Politica noastra este sa incurajam personalul nostru sa respecte legislatia locala” a spus sursa citata.

Ieri, surse din politia Moscovei au anuntat ca a fost oprit in trafic un autoturism BMW X5 condus de un aghiotant al atasatului militar al Ambasadei Statelor Unite in Rusia, in apropiere de aeroportul Domodedovo. Dupa ce, initial, diplomatul american a ignoratsemnalele agentilor de circulatie rusi, acesta a oprit in cele din urma in parcarea aeroportului.

Potrivit surselor din politia Moscovei, diplomatul se numeste Bruce McClintock. Acesta a refuzat sa se supuna unui test de verificare a alcoolemiei, sustinand ca masina era condusa de sotia sa, care se afla in masina in momentul arestarii diplomatului american.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: