O noua rapire in Caracal. Politia s-a miscat acum cu viteza luminii dupa apelul la 112, fata a fost depistata dupa numai 10 minute

news

Politistii din Caracal au fost alertati joi de o femeie care a sunat la 112 spunand ca o fata de 20 de ani a fost rapita si urcata intr-o masina pe o strada din oras. Tanara a fost luata cu forta de pe strada, dupa ce ar fi refuzat sa se casatoreasca cu un barbat.

Alerta s-a dat, joi, in jurul orei 12:50. O femeie din Caracal a sunat la 112, dupa ce a vazut cum o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care s-a indreptat spre Slatina. In urma cercetarilor, politistii au reusit sa identifice autoturismul in trafic, dupa aproape 10 minute, pe raza orasului Piatra Olt.

„In urma verificarilor a reiesit faptul ca in autoturism se aflau 3 barbati, din judetul Dolj si 2 femei, din judetul Olt. Una dintre femei a declarat politistilor ca a fost urcata in autoturism fara acceptul sau”, anunta IPJ Olt.

Potrivit Mediafax, tanara urcata cu forta in masina are 20 de ani. Doi dintre barbatii aflati in autoturism au varste intre 21 si 32 de ani si sunt din localitatea Bailesti, judetul Dolj.

Surse judiciare au precizat ca fata nu ar fi vrut sa se casatoreasca cu unul dintre barbatii aflati in masina. Din acest motiv, individul ar fi decis sa o rapeasca. Toate persoanele aflate in masina au fost duse la Sediul Politiei pentru audieri.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: