news

O noua rascoala. Politisti atacati cu bolovani, furca si lopata in Sibiu. Trei autospeciale au fost avariate

Mai multi politisti din Sibiu si masinile care se aflau in dotarea lor au fost loviti cu pietre, lopeti si furci de niste persoane care participau la vanzarea unui cal, fara a respecta regulile de distantare sociala. Doi barbati au fost retinuti, urmand sa fie prezentati cu propunere de arestare.

Potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, in localitatea Bradeni, pe drumul public, mai multe persoane au participat la negocierea vanzarii unui cal, fara a respecta masurile de distantare sociala.

„La solicitarile de pastrare a distantei sociale adresate de catre fortele de ordine care asigurau punerea in aplicare a masurilor de distantare sociala, potrivit ordonantelor militare de punere in aplicare a Decretului de instituire a starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, mai multe persoane au aruncat cu diverse corpuri contondente (pietre, bolovani, lopata, etc.) inspre organele de ordine publica si autovehiculele aflate in dotarea acestora. Totodata s-a mai constatat faptul ca un inculpat a exercitat violente, prin imbrancire si prindere de gat, asupra unuia dintre lucratorii de politie, adresandu-i totodata injurii”, potrivit unui comunicat al Parchetului, citat de Mediafax.

Ca urmare a violentelor exercitate asupra acestuia, lucratorii de politie l-au imobilizat, in vederea identificarii, pe inculpat, moment in care un alt inculpat impreuna cu o persoana, au amenintat cu violente si cu moartea pe lucratorii de politie si totodata au aruncat cu pietre, bolovani, o lopata si o furca asupra oamenilor legii si autovehiculelor aflate in dotarea acestora.

„Urmare acestui fapt, a rezultat avarierea a trei autospeciale si a doua scuturi de protectie folosite de lucratorii de politie pentru a se apara, valoarea totala a pagubei suferite fiind apreciata la suma de 26.410,1 lei”, arata sursa citata.

Inculpatii au varsta de 30 ani, respectiv 34 ani, locuiesc pe raza comunele Laslea si Bradeni, jud. Sibiu si nu au antecedente penale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regimul nord-coreean confirma ca a lansat o racheta balistica si promite sporirea fortei nucleare a tarii

Coreea de Nord a confirmat sambata ca a testat o racheta balistica tactica, a transmis…

14 minute ago

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

36 de minute ago

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

14 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

14 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

14 ore ago