O noua sedinta a conducerii centrale a PSD, se vor confirma decapitarile: „Organizatia Gorj va fi instiintata in privinta lui Victor Ponta”

politica

Biroul Permanent National al PSD se reuneste luni, incepand cu ora 12,00, la sediul central al partidului, printre temele aflate pe ordinea de zi regasindu-se si situatia filialei Timis, ramasa fara lider dupa ce Sorin Grindeanu a fost demis de CEx al PSD, si cea a lui Victor Ponta.

Social-democratii sustin ca trebuie adoptata o decizie formala, dupa ce joi, 20 iulie, secretarul de stat in Ministerul Educatiei Petru Andea a anuntat ca a fost desemnat de catre conducerea PSD sa se ocupe de coordonarea activitatii filialei PSD Timis.

”Conducerea nationala a PSD m-a desemnat sa ma ocup de coordonarea activitatii filialei in perioada care urmeaza, de la 1 august. Sunt vicepresedinte coordonator. Eu am oficial functia de vicepresedinte al organizatiei. Domnul Sorin Grindeanu si-a pierdut calitatea de membru al PSD in urma deciziei CEx, ca urmare nu avem presedinte, iar dintre vicepresedinti, am fost desemnat eu sa coordonez activitatea pana cand se vor organiza alegeri in filiala, cel mai probabil in toamna”, afirma Petru Andea la momentul respectiv.

De asemenea, se va oficializa si excluderea lui Victor Ponta din PSD.

”Ponta s-a autoexlcus cand a acceptat numirea in cabinetul fantoma al pucistului Grindeanu. Comitetul Executiv a hotarat, dupa ce toti ministrii nostri si-au dat demisia, minus Jianu, ca automat isi va pierde calitatea de membru PSD oricine face parte din guvernul sau. Ori, a doua zi, Ponta a acceptat numirea in functia de secretar general, cu rang de ministru in guvernul Grindeanu, punandu-se singur in afara partidului. Formal, decizia CEx nu a fost finalizata. Trebuie ca Secretarul General sa trimita decizia catre organizatia Gorj, din care Ponta face parte. Aceasta procedura va fi indeplinita, probabil, maine, dupa BPN”, a declarat,  duminica,  secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: