O noua situatie penibila cu Liviu Dragnea este evidentiata de Dacian Ciolos. „Revoltator”, exclama fostul premier

politica

Dacian Ciolos se arata revoltat de faptul ca Liviu Dragnea incearca sa isi faca imagine pe seama victimelor de la Colectiv, anuntand ca guvernul va da ordonanta de sprijinire a acestora. Insa aceasta ordonanta deja exista.

„Cu ocazia petrecerii sale aniversare, Seful Partidului s-a gandit, cu multa generozitate, sa faca un cadou ranitilor de la #Colectiv: cere Guvernului Tudose sa dea o ordonanta pentru plata tratamentului acestora pana in 2018.

Doar ca aceasta ordonanta exista deja si prevede exact acest lucru: plata tratamentul ranitilor de la #Colectiv pana in 2018 inclusiv. (https://bit.ly/2zRp16O)

Nu-i nimic, in buna traditie a guvernelor PSD din acest an, se va da probabil mai intai o ordonata de anulare a ordonantei data anul trecut, urmata de alta, cel mai probabil, cu acelasi text. Ca doar trebuie sa arate ca le pasa, nu? Revoltator”, a scris Ciolos pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a convenit cu premierul ca Guvernul sa adopte in perioada urmatoare o ordonanta prin care sumele aferente tratamentelor ranitilor din clubul „Colectiv” sa fie suportate de la bugetul de stat si in 2018.

„Am discutat acum in coalitie, i-am cerut premierului, l-am rugat pe premier — si bineinteles ca are aceeasi opinie — ca in perioada urmatoare sa adopte o ordonanta prin care sa se prelungeasca termenul in care bugetul de stat sa poata sa finanteze chetuielile necesare pentru tratamentele supravietuitorilor de la Colectiv, pentru ca ordonanta in vigoare s-a referit la 2016 si 2017. Mai este nevoie de tratamente, mai au nevoie de sume in continuare si vor adopta o ordonanta ca si in 2018 sa poata sa fie finantate aceste cheltuieli”, a declarat Liviu Dragnea luni seara la Vila Lac 1, unde s-a desfasurat o intalnire a liderilor coalitiei de guvernare pe tema proiectiei bugetare pe 2018.

Referindu-se la tragedia din clubul „Colectiv”, liderul social-democratilor a spus: „Ce as vrea sa remarc, cu mahnire, ca si acum, dupa doi ani de zile, mai sunt unii care se folosesc de moartea acelor copii”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: