O noua taxa de parcare si in Sectorul 4. Baluta (PSD) baga taxa in parcarile care erau gratuite pana acum

politica

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, anunta ca va introduce o taxa in parcarile publice care erau pana acum gratuite. „Parcarile de pe strazile Secerei si Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru doua ore”, mentioneaza Baluta.

„Cateva parcari publice din sectorul nostru intra in sistem de tarifare. O buna perioada de timp acestea au functionat fara taxa pentru a incuraja parcarea masinilor in locuri special amenajate in acest sens.

Parcarile de pe strazile Secerei si Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru doua ore. Un pret aproape simbolic, dar care ne va ajuta sa intretinem aceste investitii si, in timp, sa largim reteaua de parcari publice in Sectorul 4. Important de stiut! Soferii care si-au parcat/abandonat autovehiculele in aceste parcari publice au obligatia sa le ridice in maxim 48 de ore”, a scris Baluta pe Facebook.

Anuntul lui Baluta i-a nemultumit pe locuitorii sectorului.

„E total nedrept ca cei care au prins loc acum 10 ani de parcare in zona sa plateasca 70 de lei pe an (parca se mareste la 84) rezervat 24/24 si 7/7 si ceialalti sa dea simbolic 1 leu pe 2 ore. Hai sa facem un calcul: 12 lei pe zi * 365 = 4380 lei.  Ori se renunta la parcarile de resedinta si intra in sistem de parcare publica cu abonament, ori se face abonament la pret rezonabil si pentru aceasta parcare pentru cei din zona”, i-a transmis un bucurestean lui Baluta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: