O politista britanica aflata in vacanta la Paris a fost amenintata cu cutitul si violata, nu departe de Turnul Eiffel

externe

alerta terorista, Paris, atac, Moscova

O politista britanica aflata in vacanta la Paris a declarat ca a fost violata sub amenintarea unui cutit in apropierea Turnului Eiffel. Tanara de 23 de ani, al carei nume nu a fost dezvaluit, a declarat ca a fost agresata sexual luni pe Champs-de-Mars, parcul care inconjoara cel mai cunoscut monument al Parisului, transmite ziarul The Telegraph.

Politista a declarat ca atacul a avut loc in jurul orei 23.00, nu departe de Zidul Pacii, un monument din Champs-de-Mars inspirat de Zidul Plangerii din Ierusalim si pe care este scris cuvantul „pace” in mai multe limbi. Atacatorul s-a napustit asupra ei si a amenintat-o cu un cutit. Ea a spus ca a suferit apoi o „penetrare digitala” si o agresiune sexuala.

Dupa ce barbatul a fugit, ea a sunat la politie. Un echipaj al politiei pariziene s-a deplasat de urgenta la fata locului, iar victima a fost preluata de o ambulanta. Politia a arestat un barbat de 35 de ani la aproximativ o ora dupa ce femeia a raportat atacul si a dat o descriere a suspectului. Individul a fost retinut.

Incidentul a avut loc la mai putin de trei luni dupa ce o turista din Mexic a raportat ca a fost violata in acelasi parc.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: