„O prostie”. Dragnea ataca furios un europarlamentar din grupul ALDE. PSD este suspectat ca a deturmat bani europeni

politica

Sophia in ‘t Veld, europarlamentar din grupul ALDE, a cerut, miercuri, in sedinta de plen, ca presedintia forului sa demareze investigatia cu privire la modul in care ar fi putut fi folosite fonduri europene in campania referendumului din 6 si 7 octombrie.

„Stiu ca nu pot cere guvernelor, dar pot cere partidelor politice sa faca campanie impotriva referendumului anti-LGBT din Romania si cer oficial presedintiei acestui Parlament sa investigheze acuzatiile ca s-au folosit fonduri ale Parlamentului European in campania pentru referendum”, a declarat Sophia in ‘t Veld, europarlamentar din grupul ALDE.

Sophia in ‘t Veld a avut un mesaj si pentru Viorica Dancila.

„Sunt dezamagita de discursul dumneavoastra. Parlamentul European nu este inamicul dumneavostra, noi nu atacam Romania. Suntem cu totii in aceeasi familie, dar exprimam preocupari cu privire la evolutiile din tara dumneavoastra. As sugera sa acceptati acest lucru si mana pe care v-o intindem. Nu incercati sa aveti o confruntare cu Parlamentul European, nu intrati in defensiva”, a spus europarlamentarul, citata de Mediafax.

Intrebat de jurnalisti despre posibilitatea ca fonduri europene sa fi fost folosite in campania pentru referendum, Liviu Dragnea a spus, miercuri, ca acest lucru reprezinta „o prostie”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: