O publicatie din Vaslui ia in deradere cazul unei tinere violate: „Ghici cine era in sac! Din sac a iesit Mihaela B., batuta mar”

news

Publicatia Vremea Noua din Vaslui trateaza in bataie de joc cazul unei tinere care a fost rapita, violata, batuta, bagata intr-un sac si apoi aruncata in padure. Vremea Noua este cea mai citita publicatie din Vaslui.

„O prostituata si-a gasit nasul: violata, in sac bagata si in padure aruncata!”, este titlul articolului din Vremea Noua.

„Un barbat de 40 de ani, din comuna Perieni, Gheorghe Braescu, a avut o fantezie: sa faca sex cu o prostituata. (…) A plecat la Barlad pe 11 noiembrie, unde a cautat zona cu prostituate (la iesirea din oras spre Tecuci). Acolo a gasit-o pe Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, care de ceva timp se ‘mutase’ cu ‘serviciul’ undeva pe langa Tecuci”, scrie Vremea Noua.

Tanara a fost batuta apoi, bagata intr-un sac si aruncata in padure. Iata cum este descris chinul „prostituatei”.

„Ghici cine era in sac! Din sac a iesit prostituata Mihaela B., batuta mar si a pornit unde a vazut cu ochii. Primul om intalnit a fost o femeie din comuna Ibanesti, careia i-a cerut ajutor. ‘Va rog sa ma ajutati, am fost violata, legata si bagata in sac’, a spus ea plangand”, relateaza ziarul.

Vaslui este pe primele locuri din tara, in ultimii 20 de ani, in ce priveste numarul de violuri.

Articolul batjocoritor din Vremea Noua este semnat de o femeie, Cezara Mironica.

Adevarul relateaza, scriind despre acelasi subiect, ca tanara a mers desculta peste 10 km prin padure pana a ajuns la prima casa, unde a cerut ajutor.

„Cea care a sunat la 112 a fost o femeie din satul Manzatati, comuna Ibanesti. Aceasta a declarat politistilor ca la poarta sa a batut o tanara in stare de soc. Victima era desculta si a povestit femeii ca a fost rapita de pe o strada din municipiul Barlad si violata pe raza comunei Perieni, fiind abandonata in padure. De frica sa nu fie prinsa de agresor, victima a alergat desculta prin padure mai bine de 10 kilometri, pana a ajuns la prima casa sa ceara ajutor”, scrie Adevarul.

Mai mult despre:


Comentarii: