O romanca a devenit campioana MONDIALA la gimnastica aerobica. Vezi exercitiul care i-a adus medalia

sport

Sportiva romanca Oana Corina Constantin este noua campioana mondiala de gimnastica aerobica in proba individuala, la Campionatele lumii gazduite in aceste zile de Incheon (Coreea de Sud).

Legitimata la Farul Constanta si antrenata de Maria Fumea, Oana Corina Constantin (24 de ani), care, prin evolutia ei a contribuit si la medalia de argint adjudecata, tot sambata de echipa Romaniei, si-a inscris in palmares, la 24 de ani, cel mai bun rezultat al carierei, medalia mondiala de aur, dupa ce castigase un argint in proba individuala la Campionatele europene de la Bucuresti, din 2011, precum si un bronz in concursul de grup.

In proba individuala, medalia de argint a fost obtinuta la Incheon de chinezoaica Yu Yugyang, iar cea de bronz — de Aurelie Joly (Franta).

De asemenea, in cadrul finalelor de sambata, Lucian Savulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna au ocupat locul 4 la trio, iar in proba de dance reprezentantele Romaniei (Anca Surdu, Madalina Cioveie, Andreea Bogati, Alexandra Oprea, Andreea Darie, Laura Cristache, Denisa Ganea, Bianca Becze) s-au clasat pe locul 5, in ambele aceste probe aurul revenind tarii gazda, Coreea de Sud.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: