O romanca din Italia, condamnata la inchisoare pentru ca si-a batut in mod repetat fiicele, dupa ce a fost denuntata la carabinieri chiar de acestea

externe

badanta, romanca, Italia, fete, agresiune, inchisoare

In urma unui proces desfasurat la tribunalul din Padova, o femeie romanca in varsta de 41 de ani a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare. Aceasta era in Italia in calitate de ingrijitoare si locuia intr-un apartament din cartierul Arcella impreuna cu cele doua fiice ale sale, in varsta de 14 si 16 ani. Condamnarea survine in urma dezvaluirilor privind comportamentul violent al mamei asupra fiicelor sale.

Satule de bataile incasate, cele doua adolescente, au ajuns la un punct in care nu au mai putut suporta abuzurile si au decis sa sune la carabinieri pentru a o denunta pe propria mama. In momentul interventiei fortelor de ordine, scenele socante au iesit la iveala, dezvaluind un mediu de locuit marcat de mizerie, sticle si obiecte de mobiler sparte, precum si resturi de mancare.

Femeia s-a manifestat violent in fata autoritatilor la sosirea acestora, potrivit publicatiei locale Il Gazzetino.

Investigatiile ulterioare au confirmat conditiile deplorabile in care traiau cele doua fete, acestea fiind supuse constant abuzurilor si chiar violentei fizice, inclusiv lovirea prin folosirea unei cozi de matura. Sentinta tribunalului din Padova a condamnat-o pe femeie la o pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare pentru actele de violenta comise impotriva propriilor fiice.

In finalul procesului, cele doua adolescente au fost imediat plasate intr-o comunitate protejata, asigurandu-li-se un mediu sigur si departe de violenta domestica.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: