externe

O romanca stabilita in Spania a cazut de la etajul unei cladiri din Baleare dupa ce ar fi incercat sa jefuiasca un locatar

O femeie in varsta de 40 de ani, de origine romana, a cazut aseara de pe o cladire dupa o cearta aprinsa cu un barbat din Palma. Incidentul a avut loc in jurul orei 20.00 pe Carrer de Margaluz, o strada din cartierul Cala Major.

La acea ora, echipele de urgenta au fost alertate de un vecin care a auzit o bubuitura puternica in curtea blocului sau si, uitandu-se afara, a vazut o femeie intinsa la pamant.

Se pare ca mai multi martori au auzit o cearta puternica in mansarda cladirii, cu cateva minute inainte de tragicul eveniment.

Agentii de la Politia Locala din Palma, de la Politia Nationala, o ambulanta SAMU 061 si pompierii din Palma s-au deplasat rapid la fata locului, deoarece nu stiau daca trebuie sa salveze victima. In cele din urma, nu a fost necesar ca acestia sa intervina.

La sosire, personalul medical a stabilizat-o pe femeie si a transferat-o in stare grava la Spitalul Universitar de Son Espases.

Ofiterii au confirmat ca femeia a cazut din pod, unde avusese loc o cearta apriga intre ea si un barbat din cauza unui telefon mobil.

Acum, Politia Nationala continua sa investigheze cauzele incidentului pentru a clarifica ce s-a intamplat.

Potrivit cotidianului local Cronica Balear, femeia a intrat sa fure din casa barbatului, care este o cunostinta de-a ei, si intre cei doi a urmat o cearta.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

INTERVIU Remus Stefureac (INSCOP), despre sondajele care se bat cap in cap: „Tentativele de manipulare se intorc impotriva celor care le initiaza”

La mai putin de o luna pana la alegerile locale si europarlamentare din iunie, spectrul…

22 de minute ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

O oră ago

Dupa autostrada suspendata a lui Oprescu, Gabriela Firea le promite bucurestenilor ca le va face metrou pana in Voluntari

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, 16 mai, ca solutia pentru…

2 ore ago

Politia Capitoliului din Washington D.C. investigheaza prezenta unei pungi cu cocaina in sediul institutiei

Politia Capitoliului american (USCP) a anuntat miercuri ca investigheaza descoperirea unei pungi cu cocaina in…

O oră ago

Microsoft cere relocarea unor angajati din China, pe fondul tensiunilor dintre China si SUA. Este vorba deste sute de oameni

Microsoft le cere unora dintre angajatii sai din China sa ia in considerare posibilitatea de…

54 de minute ago

Parlamentul estonian a adoptat o lege care permite confiscarea activelor rusesti ca daune de razboi in folosul Ucrainei

Deputatii estonieni au adoptat miercuri un act care permite utilizarea activelor rusesti inghetate in cadrul…

2 ore ago