externe

O rusoaica a cazut dintr-o masina in viteza in timp ce dansa din buric pe geam. Soferul masinii, nevoit sa-si puna cenusa in cap – Video

O rusoaica a scapat ca prin minune dupa ce a cazut de la geamul unui Mitsubishi Pajero 4×4 in miscare, in timp ce dansa din buric.

Incidentul a avut loc in Makhachkala, capitala Daghestanului, o republica musulmana cu reguli stricte din sudul Rusiei.

„Dansurile periculoase nu duc la lucruri bune, mai ales pe sosele”, a relatat News Daghestan, citat de The Sun. Localnicii ar trebui sa se comporte cu mai multa „modestie si decenta”, a scris publicatia.

Videoclipul a fost, de asemenea, criticat ca fiind un semn ca „desfraul este peste tot”.

Soferul – omul de afaceri Sharap Kurbanov, in varsta de 24 de ani – a fost nevoit ulterior sa isi ceara scuze public pentru ca a incalcat regulile de circulatie.

„Vreau sa fac o declaratie pentru oamenii din Daghestan si din intreaga Rusie. Am dus cu masina o tanara si, in timp ce conduceam, am dat muzica prea tare. Nu am vazut momentul [in care a ea inceput sa danseze], asa ca a cazut. Pe viitor, promit sa folosesc centura de siguranta si sa respect regulile de circulatie si le sugerez si altora sa faca la fel”, a transmis afaceristul printr-o inregistrare postata pe retelele de socializare.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Polonia vrea sa-i trimita inapoi in Ucraina pe barbatii care au fugit de incorporare: „Multi polonezi sunt indignati cand vad tineri ucraineni in hoteluri si cafenele”

Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat ca Polonia este pregatita sa ajute Ucraina…

22 de minute ago

Un general rus promite ca va distruge NATO pana in 2030: „Majoritatea statelor NATO vor ingenunchea si vor depune juramant in fata Rusiei”

Generalul rus de rang inalt Apti Alaudinov, comandantul fortelor cecene care lupta in Ucraina, a…

2 ore ago

Arestarea pentru mita a unui oficial al apararii semnaleaza pierderea influentei lui Soigu la Kremlin. Creste in schimb puterea serviciilor secrete

Arestarea unui oficial de rang inalt din domeniul apararii, suspectat de luare de mita, semnaleaza…

18 minute ago

Ministrul polonez de Externe acuza noi intoxicari din partea Moscovei: „Rusia minte in legatura cu planurile poloneze de anexare a unei parti din Ucraina”

Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, a declarat ca liderii si propagandistii rusi incearca sa…

17 minute ago

Un ministru german cere „super-bogatilor” sa plateasca pentru lupta impotriva schimbarilor climatice: „Miliardarii au cea mai mare amprenta de CO2”

Ministrul german al dezvoltarii, Svenja Schulze, a cerut joi o contributie mai mare din partea…

21 de minute ago