„O sa fie ca la Iasi. Mars din orasul nostru!”. Nou miting PSD, galatenii sunt hotarati sa il alunge pe Liviu Dragnea

politica

Galatenii se organizeaza pe retelele sociale pentru a protesta fata de noul miting al PSD, care va avea loc sambata in fata Casei de Cultura a Sindicatelor. La miting vor fi adusi peste 30.000 de oameni, anunta PSD.

„Groparul tarii vine in vizita la groparii orasului. Lingaii locali ai presedintelui penal PSD sunt asteptati in fata Casei de Cultura a Sindicatelor sambata de la ora 11.00. Dan Nica vrea sa ii multumeasca lui Dragnea ca l-a pus pe locurile eligibile la europarlamentare si ca va mai incasa inca 1 milion de euro in urmatorii 5 ani de la PE. Si s-a gandit sa puna de o chermeza electorala.

Daca vor balci, balci sa fie! O sa fim si noi acolo. Ar fi chiar pacat sa sa ii lasam singuri. O sa ne spunem durerea, o sa ne varsam naduful, o sa strigam si o sa dovedim ca Galatiul nu e mosia hotilor PSDisti.

Nu incitam la scandal, dar nu putem sta cu mainile in san. Hotii nu sunt bineveniti la noi in oras. O sa fie ca la Iasi!”, se arata pe pagina de Facebook a protestului.

Peste o mie de galateni au anuntat deja ca vor fi prezenti.

Galatiul nostru anunta tot pe Facebook ca directorii din institutiile publice din tot judetul sunt obligati sa trimita oameni la mitingul PSD.

„1. In Beresti Meria s-a dat ordin, asistatii sociali trebuie sa vina la Galati sa-l aplaude pe presedintele cariat al PSD.
2. Toti membrii PSD Galati si simpatizantii lor au fost sunati azi si rugati sa fie prezenti sambata la aplaudat.
3. In Tecuci toti directorii de societati ale primariei, scoli, servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost pusi sa trimita salariatii vineri la mitingul condamnatului penal. Desi la sfarsitul saptamanii trecute au anuntat ca mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sambata”, scrie Galatiul nostru pe Facebook.

PSD va organiza, sambata, un nou mare miting electoral la Galati. De data aceasta, liderii PSD nu au mai suflat o vorba despre acest miting de teama protestatarilor.

Pregatirile au inceput abia azi, cu o zi inainte de miting, pentru a afla cat mai putina lume despre noua manifestatie a PSD.

Protestatarii #Rezist au aflat insa de ce pune la cale PSD si au filmat, vineri, pregatirile. „Nimicul Romaniei o sa vina la Galati. Abia astept sa vina ziua de maine”, spune o protestatara care a venit in locul in care se amplaseaza scena.

Un reprezentant al PSD care supraveghea lucrarile i-a strigat „Sa va duceti in alta tara”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: