news

„O sa va chinui seara de seara”. Mesajul lui Rares Bogdan dupa ce a aflat ca PSD vrea sa-l elimine de la Realitatea TV

Rares Bogdan, realizator al emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, anunta ca lideri ai PSD incearca sa il elimine de la acest post de televiziune. Actiunea ar fi coordonata de Ionel Arsene, baronul de Neamt.

„In fiecare zi la PSD se pregatesc comandouri, in frunte cu Arsene-ciorapel, cum sa ma ridice direct din studio, sa ma aresteze, sa ma trimita de aici, sa ma duca undeva, sa-mi dea in cap, sa ma bata sa nu ma pot ridica. S-au discutat toate aceste aberatii posibile, dar sunt atat de prosti PSD-istii incat discuta asta in toate grupurile parlamentare de la Senat sau in intalnirile lor neintelegand ca intotdeauna acolo unde sunt trei romani, cel putin unul va vorbi.

Am fost informat si am inteles ca va stau in gat. O sa va chinui seara de seara si am o mare placere sa va vad cum veti ajunge la 15 procente in preferintele electoratului. Atunci voi fi satisfacut, fericit,” a declarat Rares Bogdan la Realitatea TV.

Rares Bogdan a fost atacat deseori in discursuri publice de Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Compania Lego a cerut politiei californiene sa nu mai adauge capete de piese Lego pentru a acoperi chipurile suspectilor de infractiuni

Un departament de politie din sudul Californiei a fost somat de compania de jucarii Lego…

13 minute ago

Retea mafiota din Romania, arestata de FBI dupa ce a furat milioane de dolari prin clonarea de carduri

Procurorii din California sustin ca mafia romaneasca a dat o noua infatisare unei vechi escrocherii…

27 de minute ago

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

42 de minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

57 de minute ago

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

4 ore ago