Categories: news

„O stire pe care nu o veti vedea nicaieri in presa romana”. L-au acuzat pe Iohannis, acum se vede cine avea cu adevarat legaturi cu Schweighofer: „Hotii striga hotii”

Jurnalistul Mircea Marian informeaza ca Tal Silberstein, fost consultant politic al lui Adrian Nastase si Traian Basescu, a fost dat afara de la Holzindustrie Schweighofer dupa ce a facut o campanie murdara impotriva lui Sebastian Kurz, liderul conservatorilor austrieci. Silberstein a introdus sperietoarea Soros si in campania din Austria. „Exact aia care il acuzau pe Iohannis ca e omul taietorilor de paduri, erau mana in mana cu Schweighofer, via Silberstein”, concluzioneaza Marian.

„Si, pentru ca sunt un ziarist corect (sper), am sa-l apar pe domnul Iohannis intr-un scandal in care a fost bagat de Antena 3/ Sebi Ghita: scandalul Schweighofer.

Cine a fost concediat acum cateva zile din postul de consultant al celor de la Schweighofer: Tal Silberstein! O stire pe care nu o veti vedea nicaieri in presa romana, din cate stiu eu. Da, Silberstein, prietenul lui Dan Andronic si Tariceanu, ex-consultant pentru Adrian Nastase si Basescu. Implicat in dosarul cu falsele retrocedari de paduri catre printul P#(l de Romania. Paduri…

Silberstein primea 35.000 de euro pe luna de la Schweighofer ca sa faca lobby in Romania. L-au dat afara pentru ca in Austria s-a compromis intr-o campanie murdara in care se sustinea ca Sebastian Kurz, conservatorul care a castigat azi alegerile, era omul lui Soros (suna cunoscut, nu?).

Pe scurt, exact aia care il acuzau pe Iohannis ca e omul taietorilor de paduri, erau mana in mana cu Schweighofer, via Silberstein. Hotii strigau hotii”, a scris Mircea Marian pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Iohannis a fost acuzat in mai multe randuri la Antena 3 si RTV ca ii protejeaza pe cei de la Holzindustrie Schweighofer, companie implicata in taierile masive de paduri din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

2 ore ago

Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor,…

59 de minute ago

Italia interzice „puppy yoga” dupa presupuse maltratari ale catelusilor

Ministerul italian al Sanatatii a decis interzicerea utilizarii catelusilor in studiourile care ofera cursuri de…

4 ore ago

Razboiul sondajelor: CURS sare cu un sondaj in care Firea este foarte aproape de Nicusor Dan. INSCOP o plasase pe Firea pe locul trei

CURS, institut patronat de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a lansat un sondaj,…

O oră ago

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

4 ore ago