O tanara jurnalista este LINSATA pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta: „Sper sa o mierlesti, satanisto”

politica

Fostul premier Victor Ponta a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris de jurnalista Ramona Ursu de la Adevarul in care fostului premier i se doreste sa faca „puscarie pana crapa”. Fanii lui Victor Ponta au lansat imediat un uragan de injuraturi.

Dupa ce s-a remarcat prin numeroase insulte la adresa adversarilor politici si a jurnalistilor independenti, Ponta devine brusc tolerant si ii recomanda jurnalistei sa descopere „iubirea”.

„Nu am cunoscut-o niciodata personal pe Doamna Ramona Ursu – jurnalist la „Adevarul”! Si de fapt nu am cunoscut niciodata in mod direct un om capabil sa urasca asa de patimas si virulent o alta persoana cu care nu a avut niciun fel de contact sau legatura personala! Recunosc ca sunt incapabil sa inteleg care este mecanismul unui sentiment atat de profund si negativ pentru ca nu am urat in 44 de ani pe nimeni in acest fel / sunt convins ca ura este o otrava pentru sufletul uman, o otrava care afecteaza treptat si ratiunea/ si mai sunt convins ca ura produce doar ura si nimic bun! Ii urez Doamnei Ramona Ursu (si celor care au trairi la fel de negative) sa descopere alte sentimente – dar pozitive : iubire, toleranta, compasiune, iertare!”, a comentat Ponta articolul jurnalistei de la Adevarul.

Mesajul ipocrit al lui Ponta a avut efectul scontat: admiratorii sai au declansat un val de injuraturi la adresa jurnalistei, care este catagata „idioata”, „proasta”, „satanista”, „nazista”. „Sper sa o mierlesti de 11 decembrie cand PSD va castiga alegerile”, a scris unul dintre fanii lui Ponta.

screen-shot-2016-11-05-at-18-36-40 screen-shot-2016-11-05-at-18-37-20 screen-shot-2016-11-05-at-18-37-46 screen-shot-2016-11-05-at-18-59-18

Citeste aici fragmente din articolul jurnalistei Ramona Ursu : Viral pe Facebook, mii de romani dau share: „Victor Viorel, sper sa faci PUSCARIE pana crapi”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: