O tanara mama care a indraznit sa sesizeze o ABERATIE este calcata in picioare de Firea: „Este o INTOXICARE, propaganda politica”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, o ataca dur pe tanara care a sesizat ca li s-a interzis copiilor sa deseneze cu creta in parcuri. Firea o acuza de „intoxicare” si spune ca aceasta face propaganda politica.

Cristina Milicescu a relatat, joi, pe Facebook, ca in parcul Herastrau li s-a interzis copiilor sa deseneze cu creta. Reactia Gabrielei Firea nu intarziat sa apara, primarul fiind extrem de agresiv.

„Circula pe FB tot felul de zvonuri, potrivit carora nu ar fi permis copiilor sa deseneze cu creta pe asfalt, in parcurile din Capitala. Este o intoxicare, marca PNL Bucuresti, care a si distribuit, prin gherila de partid, aceasta stire falsa. Nu am dat un astfel de ordin aberant, am si eu copii mici si merg cu ei in parc, inclusiv pentru a desena pe asfalt. Ca sa acopere neregulile patronate de PDL-PNL, in ani de zile in care au avut majoritatea in Consiliul General, precum si in ultimul an dezastruos de guvernare locala, acum se ocupa cu ce le-a mai ramas : sa provoace situatii – capcana, sa imprastie minciuna, ura, dezinformare.
Si in decembrie, la parlamentare, romanii le vor spune exact ce le-au transmis in iunie, la locale : nu se poate castiga incredere din scandaluri si campanii de denigrare, fara sa se vina cu solutii si proiecte concrete in favoarea cetatenilor. Nu mor caii cand vor cainii!”, a scris Firea pe Facebook.

Ulterior, Cristina Milicescu a revenit cu precizari, spunand ca este „apolitica”: „Pur si simplu vreau sa fiu un cetatean care semnaleaza lucruri ce nu merg si care stie ca are dreptul sa cunoasca legile”.

„Nu ma asteptam ca o astfel de semnalare sa se imprastie atat de mult. intentia mea a fost sa semnalez o regula care mie una mi se pare aberanta. in urma demersurilor unor jurnalisti, Primaria Generala a trimis un comunicat ca desenatul cu creta e permis in parcuri si ca functionarele n-au inteles ce intrebam si despre ce activitate era vorba. iar firma de paza a spus ca paznicul nu a inteles regulamentul. nu fac nicio propaganda de niciun fel, sunt apolitica. pur si simplu vreau sa fiu un cetatean care semnaleaza lucruri ce nu merg si care stie ca are dreptul sa cunoasca legile”, a precizat tanara bucuresteanca pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: