O tanara mama isi revarsa FURIA: „Doamna primar, sunteti PROASTA. Cine sunt oamenii pentru care faceti asta?”

politica

O tanara mama din Bucuresti, Marinela Rata, ii adreseaza un mesaj dur primarului Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce aceasta a decis sa interzica evenimentele sportive de pe bulevardul Kiseleff.

Primaria Capitalei a decis recent sa interzica manifestarile sportive de pe Kiseleff pe motiv ca urmeaza sa fie trasate marcaje rutiere pe acest bulevard. Firea afirmase deja ca este profund nemultumita de faptul ca soseaua este blocata in weekend. Marinela Rata ii transmite primarului Capitalei, pe blogul ei, ca este „proasta”. „Chiar va banuiesc de rele intentii. Care e miza? Daca desfiintati un astfel de eveniment ce aveti de castigat, in afara nemultumirii unor oameni, care chiar se bucurau ca o bucata de sosea le apartine pentru cateva ore in cateva weekenduri de vara intr-un an? Cine sunt, doamna primar, oamenii pentru care faceti asta?”, scrie Rata.

„Doamna primar, ca de la cetatean al acestui oras la cetatean al orasului Voluntari, va spun ca eu cred ca sunteti proasta. Am verificat in dictionar cuvantul, dar niciun sinonim nu si-a gasit rima mai bine aici. Va spun asta si pentru ca sunt convinsa ca nu ati intelege niciun argument civilizat pentru nemultumirea mea si a altora ca mine.

Prost = natarau, nerod, tont, prostanac, neinvatat, ignorant, necorespunzator, nesatisfacator, neplacut, nefavorabil, nenorocit, neindemanatic intr-o meserie, intr-o profesie, daunator; neprielnic.

Citeste si: Firea nu s-a lasat. Dupa sase ani, actiunile SPORTIVE de pe Kiseleff au fost INTERZISE

Cu tot respectul, sunteti toate aceste sinonime de mai sus. Altfel – ca mama care iese zilnic in Parcul Kiseleff, ca parinte care vrea ca odrasla-i sa aiba exemple bune in jur, exemple de oameni care se simt bine alaturi de familie in weekend, de oameni care fac miscare, nu stau cu cururile in masini de dimineata pana seara si cel mai mult timp il petrec in fata semafoarelor – nu imi explic de ce primaria Capitalei desfiinteaza Via Sport. Pentru ca, da, se desfiinteaza, chiar daca masura e mascata in spatele nevoii de a trage niste linii pe sosea.

Poate ca unii dintre votantii dumneavoastra se bucura acum. Eu si multi alti parinti am iesi in strada daca am sti ca gestul nostru v-ar face constienta de decizia stupida pe care ati girat-o. Nu stiu cum e la dumneavoastra in Voluntari, dar aici in Bucuresti, sa te poti bucura chiar si cateva ore de un bulevard fara masini e ca si cand ai ajuns in Rai in perioada reducerilor.

Doamna primar, sunteti proasta cu toate sinonimele cuvantului, pentru ca nu e nevoie de inchiderea bulevardului, fix in weekend, cand au loc toate activitatile de care bucurestenii s-au bucurat in ultimii sase ani, ca sa trasati marcaje rutiere.

Daca v-a apucat munca si asta e prioritatea numarul unu a Capitalei, aflati ca marcajele se pot trasa si noaptea, de exemplu. Am vazut eu asta acum cativa ani in Viena. Noaptea, in weekend, stiti prea bine, sunt mult mai putine masini pe strazi, mai ales vara. Dar cred ca stiati asta, nu ati aflat acum dintr-o postare stupida de pe un blog. Uitati, puteti trasa marcajele, duminica seara, dupa inchiderea evenimentului Via Sport. Credeti ca prietenii dumneavoastra soferi s-ar supara daca ati face asta? Sau credeti ca oamenii aia care se ocupa de marcajele strazilor s-ar supara sa primeasca bani in plus pentru niste ore suplimentare, de noapte?

Doamna primar, sunteti proasta pentru ca ne luati de prosti. Asta cu marcajele stradale e praf in ochi si o stiti prea bine. Sunteti proasta, pentru ca sunteti meschina. Chiar va banuiesc de rele intentii. Care e miza? Daca desfiintati un astfel de eveniment ce aveti de castigat, in afara nemultumirii unor oameni, care chiar se bucurau ca o bucata de sosea le apartine pentru cateva ore in cateva weekenduri de vara intr-un an? Cine sunt, doamna primar, oamenii pentru care faceti asta?”, a scris Marinela Rata pe blogul mamaratzone.com.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: