O tanara traficanta de droguri va sta 30 de zile dupa gratii dupa ce a fost prinsa ca a vandut 100 de pastile de extasy

news

O tanara din Oradea a fost arestata pentru 30 de zile pentru ca a vandut 100 de pastile de extasy. Ea a fost prinsa in flagrant delict de procurorii DIICOT Satu Mare, scrie Informatia zilei din Satu Mare.

In 2 ianuarie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o actiune de prindere in flagrant delict, in municipiul Oradea, intr-un dosar avand ca obiect comiterea infractiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, politistii au prins in flagrant delict, in municipiul Oradea, o tanara, de 25 de ani, din aceeasi localitate, in timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy, contra sumei de 7.000 de lei.

Ca urmare a constatarii tehnico-stiintifice efectuata de catre specialistii Laboratorului de Analize si Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul ca intreaga cantitate de comprimate are ca substanta activa MDMA(drog de mare risc).

La data de 3 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au luat masura retinerii, pentru 24 de ore, fata de persoana in cauza, ulterior aceasta fiind prezentata unui judecator de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: