O uriasa MINCIUNA a lui Ponta din ziua alegerilor a trecut nesanctionata. „Dezgustul” sau a fost degeaba

politica

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis s-a deplasat cu coloana oficiala la Sibiu, pentru a fi alaturi de sotia sa cand voteaza. El a catalogat deplasarea ca „dispret, nesimtire si sfidare” si a cerut romanilor sa iasa la vot pentru a-l sanctiona. Insa Iohannis a fost toata ziua de duminica in Bucuresti.

„Azi Dl. Iohannis a mers special pana la Sibiu ca sa asiste la momentul in care Doamna Iohannis voteaza (nu stiu sigur daca a si fotografiat-o cu telefonul mobil, ca data trecuta)!
Va rog sa calculati ca aceste deplasari se fac cu minim 7 autovehicule si minim 30 de persoane de la SPP si Politie care asigura escorta si traseul! Cat costa bugetul public aceste drumuri de „asistare a sotiei” aveti idee?

Puteti calcula, va rog!? Eu o sa adresez o interpelare pe aceasta tema catre Ministrul de Interne. Dincolo insa de dispret, nesimtire si sfidare (care au devenit o marca inregistrata a Dlui. Iohannis) as mai intreba totusi:

1. Cat timp a castigat Dl. Iohannis si ce cheltuieli a produs catre bugetul de stat pentru activitati care nu au legatura cu atributiile functiei (fapte pentru care DNA il acuza pe Gabriel Oprea)?!
2. Cati oameni blocati de coloana oficiala pe Valea Oltului nu vor putea sa ajunga la timp sa voteze, fiindu-le impiedicat dreptul de vot (fapte pentru care DNA il acuza pe Titus Corlatean)?
3. Insotirea cu coloana oficiala a Doamnei Iohannis la vot la Sibiu nu reprezinta actiuni ilegale de participare la scrutinul electoral (fapte pentru care DNA il acuza pe Liviu Dragnea)?!

Dezgustul fata de aceasta situatie si fata de asemenea comportament nu trebuie sa va lase inactivi! Veniti la vot sa ii sanctionam!”, a scris Ponta pe Facebook.

Mesajul lui Ponta a fost preluat de intreaga mass-media. Insa Klaus Iohannis a fost toata ziua in Bucuresti. Sotia sa, Carmen Iohannis, a fost singura la Sibiu, dupa cum a anuntat chiar postul preferat al lui Victor Ponta, Antena 3. Nimeni insa nu a mai specificat apoi ca Victor Ponta a dezinformat cu buna-stiinta.

antena 3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: