O vedeta Antena 3, campion in manipulari, se muta la TVR. Va avea emisiuni in campanie la ore de maxima audienta

news

Una dintre vedetele Antena 3, Ionut Cristache, se muta la TVR, unde va avea o emisiune oa o oora de maxima audienta pe teme politice, anunta hotnews.ro.

Cristache ajunge la TVR tocmai in perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Contactata de HotNews.ro, sefa TVR, Irina Radu, a declarat ca nu comenteaza informatia. Contactat la randul sau, Cristache nu a comentat in privinta emisiunii de la TVR, dar a confirmat plecarea de la Antena 3.

Ionut Cristache a spus pentru HotNews.ro ca decizia de a pleca de la Antena 3 a fost a lui si ca a facut acest lucru „fara resentimente, in maniera amiabila”.

Cristache a lucrat opt ani la postul de stiri al Trustului Intact si este cunoscut, intre altele, pentru contrele cu fostul presedinte Traian Basescu din conferintele de presa ale acestuia, prin rolul lui in „anchete” ale Antena 3 referitoare la familia Basescu, precum celebrul caz al presupuselor relatii dintre Gazprom si Ioana Basescu.

ionut-cristache

 

Una dintre cele mai cunoscute dezinformari furnizate de Cristache a fost legata de seful STS, Marcel Opris. In perioada in care premierul Ponta il discredita public pe Opris si incerca sa il demita, Critasche a anuntat ca acesta e grav bolnav, internat la Viena. Dupa numai doua ore Opresi si-a facut aparitia la Parlament.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: