„Oameni buni, nu este un cosmar, este realitatea cruda”. Marius Manole, indemn pentru a iesi in strada

news

Actorul Marius Manole, prezent sambata dimineata in studioul celor de la Rezistenta TV, a declarat ca este cazul ca romanii sa iasa la protestul din Piata Universitatii, aceasta fiind poate ultima ocazie de a arata ca le pasa si de a transmite politicienilor ca sunt vazuti, asta in contextul in care ceea ce traim acum nu este un vis urat din care ne putem trezi, ci realitatea cruda.

Prezent la Rezistenta TV, actorul Marius Manole i-a indemnat pe romanii sa iasa in strada si sa profite de aceasta ocazie, care, poate, este ultima semnficativa pe care o avem.

„Oameni buni, nu este un cosmar, este realitatea cruda. Este printre ultimele sanse pe care le avem astazi. Trebuie sa fim in Piata Universitatii. Si eu o sa fiu acolo. Nu e vorba numai despre PSD, despre Dragnea sau despre legile Justitiei, ci despre intreaga clasa politica. Ei au fost trimisi acolo sa ne prezinte”, a declarat Marius Manole la Rezistenta TV.

Romanii trebuie sa iasa in strada pentru a le arata politicienilor ca le pasa, ca sunt vazuti si ca nu lasam tara in mainile politicienilor corupti, a declarat actorul.

„Cred cu tarie ca astazi, pentru noramlitate, este bine sa fim acolo (n.r. Piata Universitatii), sa le aratam ca ne pasa, ca-i vedem si ca tara asta este in mainile noastre. Sunt zile, precum cele de astazi, cand trebuie sa fim in strada”, a subliniat Marius Manole.

Un ultim mesaj pentru romani: „Eu de la 18:00 am sa fiu in Piata Universitatii, alaturi de colegi de teatru”, a conchis actorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: