Oamenii lui Dragnea se asteapta la noi atacuri ale pucistilor: „Nu ma astept sa stea linistiti”

politica

Presedintele executiv al PSD Salaj, Iuliu Nosa, a declarat, vineri seara, ca nu crede „sa se linisteasca” cei care i-au cerut demisia presedintelui Liviu Dragnea, dar ca „e treaba lor”. Presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, spune ca e nevoie de „poduri de comunicare” intre cele doua tabere.

Iuliu Nosa, presedintele PSD Salaj, a spus ca partidul va duce guvernarea pana la capat, dar ca nu crede ca se vor linisti colegii care i-au cerut presedintelui PSD sa demisioneze.

”Ne-am asumat responsabilitatea guvernarii prin votul dat de cetateni si acest lucru il vom duce pana la capat, pana in 2020. Colegii care au cerut demisia domnului Dragnea nu cred ca trebuie sanctionati, a fost pozitia lor, o respectam, dar intr-un partid politic decizia apartine majoritatii. Nu ma astept sa stea linistiti, dar e treaba lor, avem responsabilitatea guvernarii si trebuie sa o ducem pana la capat”, a spus Nosa.

La randul sau, presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a spus ca in perioada care urmeaza vor fi necesare discutii cu nemultumitii din partid pentru a fi construite „poduri de comunicare”.

”Asa cum preconizam, presedintele PSD s-a bucurat de o larga majoritate, de peste 50 de voturi. Cu siguranta ca, in perioada urmatoare, ramane sa discutam cu colegii nemultumiti si sa construim mai multe poduri de comunicare decat sa ii indepartam. Atat filiala PSD Cluj cat si celelalte organizatii din Transilvania au dat din timp semnalul de unitate in partid, nu ne asteptam la un alt rezultat”, a spus Nasra.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca au fost 56 de voturi pentru sustinerea sa in sedinta CEx, 8 pentru demisie si o abtinere.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: