Oamenii lui Firea. Mirel Palada il face „repetent” si „pampalau irecuperabil” pe Nicusor Dan

politica

Mirel Palada, fost purtator de cuvant al premierului Ponta si patron al institutului Sociopol, lanseaza un atac violent la adresa lui Nicusor Dan, despre care spune ca este „pampalau”, „repetent” si „omul sistemului”

„Va povesteam ieri de invazia de candidati de anul asta. N-am mai fost demult asa ceva. Puzderie. In Bucuresti, de exemplu, sint doar 18 inscrisi. Doar decit 18. Imens. Vreo opt – noua de care am auzit cit de cit, sau care sint de la partide cit de cit vizibile. Si inca vreo zece care sint din categoria ‘fiii ploii’.

De ce? Sa va explic. E simplu. E la mintea sergentului major responsabil cu actele de diversiune. Sistemul e nervos. Sistemul simte ca pierde controlul. Sint orase, precum Bucurestiul, unde candidatii mai civili rezista asediului canonadei Sistemice. Si atunci, pentru a rezolva aceasta problema operationala, baietii inventeaza cu pricepere operativa alti baieti – si alte fete.

Unii multi si mici, ca niste bacterii candidofage, care sa ciupeasca mic mic mic, fiecare cite o farimita mica de la candidatul civil, sa-i mai erodeze baza de vot. N-a auzit nici naiba de ei. O sa ia fiecare un fleac rezidual. Dar per ansamblu va conta. Fiecare ciupeala in sine nu se simte. Dar cind pui zece pestisori sa ciuguleasca fiecare cite o bucatica de piele de Firea, parca incepe sa ii jupoaie un petec mai zdravan de voturi.

Este ca avem alegeri interesante? Este ca baietii sint disperati?

Este ca Nicusor e fix ca in nuvela lui Caragiale? Un pampalau irecuperabil pe care Mam’ Mare, Mamita si Tanti Mita cu stele trebuie musai sa ajute baiatu’ sa nu mai ramiie repetent si anul asta? I-au pus si costum de marinel. I-au pus si palarie de paie, pe a carei pamblica scrie fromos: Le Formidabile. I-au infipt in pamblica si un buletin de vot, gata stampilat. Si i-au mai inventat pe deasupra, ca sa fie siguri, si zece mutunache care sa muste mic mic mic, dar totusi semnificativ per ansamblu, din trupul electoral al madamei Firea.

Ce naiba, superiorii au asigurat toate conditiile ca domnu’ Goe Nicusor sa ajunga macar anul asta si el barbat. Sa fumeze si el pe coridor cu oamenii mari. Sa decida in sfirsit si el soarta tarii.

Parca ii aud cum il indeamna, disperati de cit de pampalau poate sa ramiie saracu’ Nicusor, oricite eforturi fac ei: Fii barbata, Danut! Hai, ca poti! Hai, ca te ajutam!”, a scris Palada pe Facebook.

In octombrie 2018, institutul lui Palada a incasat un contract de 116.000 de lei de la Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti SA, aflata in subordinea Primariei Bucuresti.  Contractul a fost atribuit fara licitatie publica in mai putin de trei minute.

Recent, pe 15 august, Sociopol a dat publicitatii rezultatele unui sondaj de opinie din care reiese ca Gabriela Firea ar castiga alegerile din Bucuresti cu 41%. Sondajul a aparut a doua zi dupa ce INSCOP a prezentat un sondaj din care rezulta ca Firea pierde alegerile cu 39%.

Iata rezultatele din sondajul lui Mirel Palada:

Gabriela Firea – 41%

Nicusor Dan – 34%

Traian Basescu – 15%

Calin Popescu Tariceanu – 5%

Mai mult despre: ,

Comentarii: