Oamenii lui Oprisan. Un lider PSD a venit cu pijamalele pe el la sedinta Consiliului Local Focsani

politica

Un consilier local din Focsani, Radu Nitu (PSD), a venit imbracat cu pijamale la sedinta Consiliului Local Focsani.

„Cand nu-si ameninta colegii cu impuscarea, domnul consilier local focsanean Radu Nitu – PSD – vine la sedintele de CL cu pijamalutele verzi pe sub pantaloni, lucru care imi intareste ideea ca unii alesi ar trebui controlati, din cand in cand, la scufita. Nu obisnuiesc sa ma leg de stilul vestimentar al oamenilor, dar, avand in vedere ca domnul Nitu are antecedente in ceea ce priveste reactiile de om cu scufita-n deranj, am ales sa vi-l prezint in toata splendoarea lui patologica”, informeaza jurnalistul Sebastian Oancea.

Radu Nitu (PSD) este urmarit penal dupa ce i-a amenintat in doua randuri pe liberali.

Pe 30 mai 2019, in sedinta Consiliului Local Focsani, Radu Nitu a fost inregistrat in timp ce-i spunea unei cunostinte sa ia pistolul si sa-i impuste pe consilierii PNL: ”Ia pistolul si impusca-i. Ai fost militar. Uite-i pe aia, ca nu voteaza niciun proiect”.

Pe 1 iunie 2019, consilierul PSD l-ar fi amenintat acrualul ministru al Dezvolatrii, Ion Stefan, pe cand acesta era alaturi de unul dintre copiii sai, noteaza ziaruldevrancea.ro. „Daca as avea un pistol, te-as impusca, pentru ca tu esti vinovat!”, i-ar fi spus Nitu lui Stefan.

Initial, procurorul de caz focsanean a clasat cauza pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva si amenintare. Apoi, urmare a plangerii grupului de consilieri locali PNL, procurorul sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea a dispus ordonanta de infirmare a solutiei de clasare si redeschiderea urmaririi penale fata de Nitu Radu, precizeaza ziaruldevrancea.ro.

Mai mult despre: ,


Comentarii: