Oamenii lui Ponta, INTERZIS in sediul PSD: „Urmeaza sa dam afara pe toata lumea” – VIDEO

politica

Deputatului PSD Mihai Sturzu, unul dintre prietenii apropiati ai lui Victor Ponta, i s-a interzis, luni, sa intre in sediul PSD pentru a participa la sedinta Biroului Permanent National. Dupa un conflict cu portarul, Sturzu a intrat totusi in cladire.

„Inteleg ca nu am voie sa vin la sedinta. Mi se pare revoltator. Sunt presedintele TSD, prin statut, inca cu vot in BPN. Cum e posibil sa nu te lase sa intri intr-un sediu de partid? (…) Am inceput modernizarea cu dreptul. Urmeaza sa dam afara pe toata lumea”, a declarat Sturzu.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, intrebat daca social-democratii vor negocia cu presedintele Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, ca „bineinteles” ca PSD va onora orice fel de discutii, pe orice tema, si nu vor refuza dialogul, insa asteapta o invitatie de la Palatul Cotroceni.

„Orice invitatie care va veni din partea presedintelui Romaniei la PSD, va fi onorata de noi. Orice invitatie, pe orice tema”, a spus Liviu Dragnea, cu privire la atitudinea sa ca presedinte al PSD.

Intrebat daca va onora inclusiv invitatii pe tema schimbarii premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, Dragnea a precizat ca PSD „nu isi permite sa refuze” nicio invitatie.

„Presedintele Romaniei, ales de peste sase milioane de romani, daca va face o invitatie la PSD, aceasta invitatie va fi onorata pentru orice fel de discutie. Noi nu ne permitem sa refuzam o invitatie la dialog. Eu fac invitatie la dialog de aproape o luna de zile. Bineinteles ca participam la orice fel de discutie”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: