Oamenii lui Tariceanu, tupeu maxim: „Anticoruptia UCIDE”, nu coruptia

politica

Candidatul ALDE la Primaria Capitalei, Daniel Barbu, a transmis un nou mesaj menint sa saboteze lupta cu coruptia. El spune ca, de fapt, „anticoruptia ucide”, nu coruptia.

Mesajul a fost lansat la Antena 3, in prezenta lui Calin Popescu Tariceanu, in timpul unei dezbateri cu candidatii la Primaria Capitalei. Barbu a dorit in acest fel sa ii dea o replica lui Nicusor Dan, care afisase o pancarta cu „Coruptia ucide”.

„Mi-a trecut si mie prin cap sa las un loc liber in aceasta seara si sa pun pe el ‘Anticoruptia ucide’. Ma bucur ca nu am facut-o. Joi, 19 mai, doamna Elena Capatana, contabil la scoala nr. 96, a facut un atac de cord si a murit in clipa cand, asa, o masa de mascati a descins la scoala, fara sa o vizeze pe ea, dar modul de operare al anchetatorilor a determinat decesul acestei doamne”, a spus Daniel Barbu.

„Asa cum se numara ipotetic mortii din spitale in urma infectiilor nosocomiale, ma gandesc daca am putea numara si victimele sistemului represiv din Romania ultimilor 26 de ani si cu precadere din Romania ultimilor 11 ani”, a mai afirmat Barbu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: