Oamenii adusi la mitingul PSD, tratati ca vitele. Au fost trasi cu brutalitate de PSD-isti de langa jurnalisti, trei cadre relevante – Video

politica

Mai multe inregistrari video realizate de jurnalisti in timpul mitingului PSD de la Craiova arata modul revoltator in care au fost tratati participantii la miting de catre organizatorii PSD. Acestia au fost trasi cu brutalitate de langa jurnalisti, pentru a fi impiedicati sa vorbeasca.

Iata ce a filmat jurnalista de la Adevarul, in momentul in care statea de vorba cu un participant. Unul dintre organizatorii PSD, cu aspect de interlop, a intervenit brutal si l-a tras violent de langa jurnalista pe participant.

Video de la minutul 00.20:

Si jurnalista de la Epoch Times Romania s-a confruntat cu o situatie similara. Cand tocmai il intreba pe un alt participant la miting daca „ii place PSD-ul”, acesta a fost tras de langa ea de un PSD-ist.

Vezi video de la momentul 00.55:

Inca un moment similar, in care un alt barbat a fost tras brutal de langa jurnalista. „Nu lasati, ba, oamenii in pace”, s-a rastit agresiv organizatorul PSD.

Vezi video de la momentul 01.55:

Un alt individ cu aspect de interlop le dirija pe fetele de pe scena cum sa se miste cu pancartele pe care era afisata fotografia lui Claudiu Manda.

Vezi video de la minutul 03.00:

Liviu Dragnea: „Acesta e PSD, oameni buni!”

„Acesta e PSD, oameni buni! Am trecut acum printre dumneavoastra, intre voi, ca e mai greu sa vorbim cu ‘dumneavoastra’ intre noi, mie toata lumea cu care am dat mana mi-a zis ‘Liviule’, nu sunt la Bucuresti, sunt tot aici, aici am crescut si eu, pe malul Dunarii, ca si voi, multi mi-au spus, asa cum mi se spune peste tot unde merg, ‘Liviule, nu te lasa’. Mi-au zis, de asemenea, tot aici, ‘chiar daca te aresteaza, sa nu renunti, ca venim si te scoatem de-acolo!’”, a spus Dragnea in debutul mitingului PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: