„Oamenii vor suferi daca trece motiunea de cenzura”. Dinozaurul Melescanu se gudura pe langa Dancila

politica

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, sustine ca, in cazul in care motiunea de cenzura va trece de Parlament, in Romania urmeaza o perioada de instabilitate, iar „oamenii vor suferi”.

Prezent, vineri, la Ploiesti, unde a participat la un targ cu produse de toamna, Teodor Melescanu a spus ca ii este greu sa faca previziuni in ceea ce priveste sansele pe care motiunea de cenzura le are de a trece de votul Parlamenului.

Acesta a mentionat ca, daca motiunea va fi votata, in Romania urmeaza o perioada de instabilitate din cauza careia toti cetatenii vor avea de suferit.

„Ce pot sa spun este ca, din punctul meu de vedere, daca va trece (motiunea de cenzura – n.r.), va fi o lovitura foarte grava pentru stabilitatea din Romania, pentru ca ne vom duce dupa aceea intr-o serie de negocieri, de discutii, mai avem campania electorala si oamenii vor suferi. Deci ceea ce trebuie sa intelegem este ca noi putem sa facem jocuri politice, sa facem aliante, sa desfacem, sa ne retragem, dar pana la urma nu trebuie sa facem niciun fel de lucruri grele si rele pentru oameni”, a afirmat Teodor Melescanu, raspunzand unei intrebari.

El a precizat ca tara are nevoie de stabilitate.

„Asta trebuie inteles: avem nevoie de stabilitate. Si eu sper ca o sa fie”, a precizat Melescanu, citat de news.ro.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a spus din nou, miercuri seara, la Digi 24, ca s-au adunat 237 de semnaturi pentru sustinerea motiunii de cenzura si ca mai sunt discutii cu alti parlamentari.

Mai mult despre:

Comentarii: